Az új kandallónknál ülve terveztük meg a lánybúcsúmat

Pár hónapja költöztünk még csak be a férjemmel az új házunkba, amikor a csajokkal már a kandallónknál ülve tervezgettük a lénybúcsúmat.

Imádom a kandallókat, még a gyerekkoromból emlékszem arra, hogy a nagyszüleinknél minden este a kandalló mellett mesélt nekünk a nagymamám. És most is ugyanolyan jó érzés, érezni a fa illatát, hallani a tűz pattogását.

Szerintem már jó pár órája beszélgettünk, tervezgettünk. Hol is legyen a helyszín, mikor menjünk, mi a terv stb. Eredetileg a lányok meglepetésként szerették volna tervezni, de tudják, hogy jobban szeretem, ha koordinálhatom kicsit a dolgokat, főleg, ha egy olyan dologról van szó, ami csak egyszer adódik meg az életben. Fontos volt, hogy tökéletes legyen.

A lánybúcsús pólóval is így voltam. Nem akartam, hogy én legyek a héten körülbelül 25. menyasszony sima „bride” feliratos pólóban. Szóval, ha valaki még hasonlóan gondolkozik, és éppen keresi a saját, vagy a barátnője lánybúcsús pólóját, akkor a https://lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo oldalon biztosan megtalálja.

Sok különböző stílus közül lehet választani, illetve egyedi mintás póló rendelésére is van lehetőség, ha valaki érez magában ehhez kreativitás. Mi inkább a már előre megtervezett, de mégis egyedi pólók közül választottunk.

Imádtam, hogy már képen is látszott a pólókon, hogy szép nőies fazonjuk van. Minden hasznos infót megtaláltam az oldalon a rendeléssel, fizetéssel kapcsolatban. Tökéletes, hogy van házhoz szállítás, így legalább eggyel kevesebb dologért kell rohangálni az esküvővel kapcsolatosan.

Egyszerűen kifizettük, párnap alatt meg is érkezett és pont olyan volt, mint a képen. Abszolút nem csalódtunk benne, csak ajánlani tudom.

Bárcsak minden ilyen egyszerű lenne az esküvővel kapcsolatban is.