Az új, kandallós házunk biztosításáról

Egyszerűen nem tudok betelni az újonnan kialakított kandallónkkal. Tudni kell rólam, hogy gyerekkorom óta arról álmodozom, hogy egy nap olyan házban fogok élni, amely nappalijában egy csodálatos kandalló adja a meleget. Imádom a látványát és hallgatni a tűz pattogó hangját, számomra ez mind annyira megnyugtatóan hat, különösen ebben a fagyos téli időszakban.

Nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy ezt megengedhessük magunknak, és ennek kapcsán merült fel az is, hogy itt lenne az ideje lakásbiztosítást kötnünk, eddig ugyanis halogattuk ennek az intézését.

Abban mindketten biztosak vagyunk, hogy a lakásbiztosítást olcsón szeretnénk elintézni, mégis úgy, hogy egy esetleges kellemetlenség alkalmával elegendő anyagi támogatást kapjunk. Borzasztóan nehéz megtalálni azt a lakásbiztosítás ajánlatot, amely minden szempontból megfelelő és persze olcsón elérhető. Ezt a kuszaságot segített helyretenni a fejünkben a Pannonsafe, amikor rátaláltunk a honlapjukra az interneten. Ez a biztosítással foglalkozó cég ugyanis szinte az összes hazánkban jelen lévő biztosítóval kapcsolatban áll, s ennek köszönhetően nagyon egyszerűen képesek megtalálni számunkra legmegfelelőbb lakásbiztosítási csomagot olcsón.

Több mint 20 irodával rendelkeznek, és közel 200 munkatárssal dolgoznak országszerte azért, hogy ügyfeleik életét megkönnyítsék és biztonságosabbá tegyék, mindezt pedig a 17 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött teszik, így nem is lehet jobb választásunk a biztosításkötésen gondolkodunk. És tényleg egyszerűen megoldható náluk mindez, hiszen az online kalkulátorukon keresztül, az interneten is elintézhetjük. Az gyorsaságon és a kényelmen túl további előnye akkor van az online kalkulátoros megoldásnak, ha biztosítót váltunk. Ekkor ugyanis elintézik helyettünk a szerződés felmondásával járó teendőket, s ehhez csak arra van szükség, hogy még idejében, azaz legalább 30 nappal a biztosítási évforduló előtt jelentsük a felmondási szándékot. 

Itt jegyezném meg, hogy érdemes időnként időt szánni arra, hogy átnézzük a biztosítási szerződésünket, ugyanis az évek előrehaladtával előfordulhatnak ingatlanunkban olyan felújítások vagy bővítések (például napelem beszerelése, kazáncsere), amely miatt emelkedhetnek az ingatlan biztosítási költségei, s így talán érdemesebb újragondolni a szerződésben foglaltakat a megváltozott igényeink tekintetében. 

Nekem nagyon tetszenek a szolgáltatásaik, amelyek között egyébként nemcsak lakásbiztosítás érhető el olcsón, hanem egészségbiztosítás, vállalkozói biztosítás, nyugdíjbiztosítás, lakástakarék, személyi kölcsön, lakáshitel, de még hitelkiváltásban is tudnak nekünk segítséget nyújtani. 

Nekem nagyon sok kételyt eloszlattak a fejemben azzal kapcsolatban, hogy mi lehet a legmegfelelőbb választás biztosítás ügyben, mert maximálisan megbízom abban, hogy ilyen kiterjedt partnerhálózattal, csakis a legjobb ajánlatot fogják számunkra közvetíteni, és pontosan erre van most szükségünk. Nagyon rosszul érintene, ha az új, kandallóval ellátott házunkban bármi kár történne, de ha mégis előfordul ilyen kellemetlenség az a legjobb ha nem kell az anyagiak miatt túlságosan aggodalmaskodnunk, hiszen egy ilyen partner segítségére számíthatunk, mint amilyen a Pannonsafe. Mi úgy döntöttünk, őket választjuk.