Jön a nyár, már nem a kandalló előtt, hanem a kertben pihengetek

Jön a nyár, itt a jó idő, ilyenkor az ember nem a kandalló előtt szeretne üldögélni, hanem inkább a friss levegőre vágyik a kertbe. Én is ilyen ember vagyok, most, hogy megvoltak az első meleg napok az évben, egyből a kertbe igyekeztem, hogy rendbe tegyem a hosszú tél után.

Volt már pár kellemesebb nap, esett az eső is, ennek következtében jól megnőtt a fű, úgyhogy először azt szerettem volna lenyírni.

Ilyenkor, tavasszal szoktam kipakolni a kerti bútorokat is, ki szoktam vinni azokat a cserepes növényeket, amiket bevittem a teraszra telelni, újra megnyitom kint a vizet a téliesített kerti csapot is ilyenkor szoktam újra beüzemelni.

Sok dolgom van a kerttel, de megéri, mert nyaranta nagyon kellemes kint pihenni a függőágyban egy jó könyv társaságában, és a nyári kerti partikat is mindig nagyon szeretem.

Sok előnye van a kertnek úgy is, hogy a rendben tartása nagyon sok munkába kerül. De szeretek kertészkedni, egészen élvezni szoktam.

Most is a hétvégén kimentem, hogy lenyírom a füvet, fel is készültem rá, de nem sikerült véghez vinnem, mert kiderült, hogy bedöglött a szegélyvágó. Nem lep meg, hiszen nagyon régi darab, apukámtól kaptam, mikor elköltöztem, mivel ő vett egy jobbat, nekem pedig nem volt akkor. Nem számítottam rá, hogy pont most, a tavasz elején fog tönkremenni, de legalább még nem volt olyan nagy a fű, hogy valakitől kölcsön kellett volna kérnem egy szegélyvágót, bőven volt időm venni egy másikat.

Általában, amikor csak tehetem, inkább online szoktam vásárolni, mert úgy vettem észre, hogy online mindig sokkal több mindent meg lehet venni, mint egy boltban.

Ennek is meg van a logikus magyarázata, hiszen könnyebb egy raktárban tartani a termékeket, mint szépen, ízlésesen kitenni egy üzletben, ahol mikor elfogy valami, akkor újat kell vinni, és nem is fér ki minden olyan könnyen. Nagy parkoló kell, tágas sorok, több személyzet, akik eladnak. Mindenképpen gazdaságosabb csak egy raktárat fenntartani és onnan árusítani a termékeket. Ezáltal egyébként csökkenteni tudja a költségeit is a cég, és sokszor ezért tudnak sokkal olcsóbban értékesíteni, mint a legtöbb bolt.

Az egyik kedvenc webáruházam a bestmarkt.hu, ahol kiderült, hogy van szegélyvágó is! Mindig tudtam, hogy rengeteg mindent árul a cég, egészen furcsa, hogy mennyi mindent lehet kapni egy helyen. Van szegélyvágó, de akár filctollat, plüssfigurát, villanykörtét is lehet itt vásárolni. A legkülönbözőbb termékeket árulják, ezért bármit is keres az ember, érdemes alaposan körbenézni.

Több kategóriába vannak rendszerezve a termékek, ezért elég könnyen meg lehet találni amit keresünk, de van tök jó szűrő és kereső mező is, így kulcsszavas kereséssel is kutathatunk az oldalon akár.

Egyébként ennek a webshopnak van üzlete is, csak nem olyan nagy, hogy mindent el tudnának ott tárolni, ezért én inkább amolyan átvevő pontként használom. Oda szoktam rendelni a kisebb dolgokat, amiket haza tudok onnan vinni.

Egy szegélyvágó pont olyasmi, amit nem tudok valami könnyen hazahozni egy boltból, ezért rendeltem házhoz a modellt.

Rengeteg szegélyvágó van az oldalon, kicsit nehezen ment a választás, hiszen nem tudtam, hogy a rengeteg szuper modell közül melyik lenne a legjobb a számomra. Végül apukám segítségét kértem, hiszen ő sokkal jobban ért ezekhez a dolgokhoz, mint én. És igazam is volt, így, hogy segített, egy nagyszerű szegélyvágó lett a kiválasztott.

Az ára is nagyon jó, és a paraméterei alapján a teljesítménye is elég lesz nekem. Úgy sikerült egyébként dönteni, hogy a tök jó kis összehasonlító funkciót használtuk. Így egymás mellé tettük a szimpatikus darabokat és a végén kiválasztottuk a legjobbat.

Maga a termék nagyon hamar megérkezett, így a következő hétvégén le is tudtam nyírni vele a füvet. A szegélyvágó pedig nagyszerűen működik, remélem még sokáig velem lesz.

Legközelebb pedig az oldalon a kerti bútorokat is meg fogom nézni, mert láttam pár nagyon szép szettet, ami illene a kertembe és amúgy is gondolkoztam mér rajta, hogy le fogom cserélni az asztalt és a székeket kint, hogy egy kicsit modernebb, stílusosabb megjelenést adjak a terasznak.

Sok jó ajánlat van és értékcsökkentett termékeket is árulnak, amik vagy hibátlan visszaküldött termékek, vagy felújítottak. Ezek között igazi kincsekre lehet lelni, nagyon jó árakon, ezért itt is mindig körül szoktam nézni, bármire szükségem van. Remélem, hogy nem csak a szegélyvágó vásárlásával volt szerencsém és legközelebb sikerül majd szuper bútorokat vennem a kertbe.