Magas a gázpalack ár és senki nem hozza neked házhoz?

Magas a gázpalack ár és senki nem hozza neked házhoz? Akkor itt az ideje boltot váltanod, ahogyan én is tettem. Én sem bántam meg, te sem fogod.

Minden üzlet igyekszik haladni a korral, igyekszik olyan megoldásokat keresni, hogy valamiben előrébb legyen, mint a többiek, valamiben jobb legyen, hogy őket válasszák a konkurenciával szemben. Azt hiszem, hogy a gázpalackfutár cégnek sikerült ez elérnie. Budapesti lakosként nem kell többé gázpalackért rohangálnunk. Nem kell beleerőszakolni a kocsiba. Kezdjük azzal, hogy kocsit sem kell szereznünk.

A gázpalack már egy ideje házhoz jön. Hogyha gázpalackra van szükséged, akkor csak hívni kel a honlapon is látható telefonszámot, és sínen is van a rendelés.

Egy gázpalack nagyon nehéz, így mindig megszenvedtem vele, ha haza kellett vinnem. Eleve nehezen lehet hozzájutni, mivel mostanában már kevesen használják, elég speciális helyeken lehet csak vásárolni. Ezek a helyek nincsenek sokat nyitva, így volt, hogy emiatt ki kellett hagynom egy napot a munkában, mert csak délelőtt lehetett elmenni a palackokért.

A gázpalack vásárlók nehézségeit felismerve pedig a gázpalackfutár cég létrehozta a gázpalack futár szolgáltatást. Egy palack így csak egy telefonba kerül, és innentől kezdve mondhatni, hogy minden kívánságomat lesik.

Egy másik hasonló céggel szemben itt nem arról van szó, hogy otthon kell lennem és várnom kell a futárt. Pont fordítva történnek a dolgok. A tökéletes vevőkiszolgálás jegyében szem előtt tartják azt is, hogy ahogyan a futárok, a vásárlók is dolgozó emberek. A szállítás tehát előzetes egyetetés alapján történik, így nincsen abból probléma, hogy a futár esetleg nem talál otthon.

A gázpalack ár itt az egyik legkedvezőbb, és a szállítási feltételek is itt a legkedvezőbbek szerintem.

Amióta tudom, hogy léteznek, mindig csak tőlük rendelek. Nem csak gázpalackok értékesítésével foglalkoznak, más töltettel is lehet tőlük palackot rendelni. A gázpalack ár mellett ezek is elég kedvezők és természetesen ezeket is házhoz hozzák, ha arra van szükségünk.

A PB gáz mellet még Corgon, Hélium, Szén-dioxid, Argon, Nitrogén, Acetilén és oxigén töltetű palackok értékesítésével is foglalkoznak.

Mivel kandallók a szakterületem, ezért néha hegesztenem is kell, főleg, mikor egy-egy régebbi modellt renoválok. A hegesztéshez nélkülözhetetlen az oxigén töltetű palack. Ennek a használata elég veszélyes, így szakavatatlan kezeknek semmiképpen sem ajánlott.

Nemrégiben történt, hogy elfelejtettem előrendelni az oxigénpalackot, így nem tudtam hegeszteni sem. Ahol vásároltam addig, ott ugyanis előre meg kellett rendelni a palackot, majd csak utána pár nappal vehettem át az üzletben. A hegesztés nélkül pedig nem haladtam a munkával. Akkor kezdtem el a közelemben hasonló boltokat keresni, és akkor akadtam rá erre az oldalra is. Felhívtam a gazpalackfutart, hogy leghamarabb milyen szállítási idővel tudnának nekem oxigén töltetű palackot szállítani. Mivel az egyik aznapi szállításukat lemondták (mégsem volt jó az időpont a vásárlónak), engem is be tudtak sűríteni az aznapi útvonalba, így már délután meg is kaptam a rendelt árut.

Ilyen hamar szerintem sehonnan máshonnan nem szállították volna ki a rendelésemet. Nagyon örültem neki, és ettől kezdve mindig csak innen rendeltem. Sokkal könnyebb így, hogy nem kell kétszer is elmennem egy boltba csak azért, hogy hozzájussak ahhoz, amit szeretnék. Eddig sosem csalódtam bennük, mindig a megígértekhez tartották magukat. A palackjaimat indig óvatosan, körültekintően, a biztonsági előírásoknak megfelelően szállították, és utánanéztem, teljesen követhető helyről származik, a termékek minden biztonsági előírásnak megfelelnek, ami ezeknél a termékeknél igazán nem játék.