Új polcrendszert vettünk a garázsba, ennek már éppen ideje volt

Ahogyan a kandallókból is a legjobb az akciókat keresni, a salgó polcokból is a legjobb az akciós. De ha valamiből éppen nincsen akciós, akkor mindig igyekszem úgy dönteni, hogy megkeresem a legjobb ajánlatot.

A salgó polc egy nagy teherbírású fém polc, aminek a keretében maguk a polcok könnyedén tetszés szerint mozgathatók, így bármit is akarunk majd tárolni rajta, tökéletes lehet s méreteit tekintve. Nagy teherbírás alatt pedig azt értem, hogy én is simán felfeküdhetnék a polcra, akkor sem szakadna le. Számszerűsítve ez a teherbírás 130-280 kg.

A salgópolc az esetemben szerelem volt első látásra, mikor éppen polcrendszerek után kutattam az interneten. A lakásba már nem fér el több polc, most a garázsba kereste egyet, amin tarthatjuk a szerszámokat. Akkor fogott meg a salgó polc.

Itt vettem: SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer. Az eddigi polcunk esetében nem volt rendesen kihasználva a rendelkezésre álló helynek legalább a fele, mert sok olyan dolgunk van, amit nem lenne célszerű egymásra pakolni, de a polc elég nagy volt, így a fele üresen tátongott.

A salgó polc ebből a szempontból tökéletes, mert állíthatóak 33 mm-ként a polcok, így olyan távolságra helyezzük el az elemeket egymástól, amilyet a rápakolni kívánt dolgok követelnek. Tudunk csinálni polcot nagyobb és kisebb holmiknak, kivehetünk vagy betoldhatunk plusz polcokat különösebb erőfeszítés nélkül.

Tanúsíthatom, hogy a SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer nagyon könnyen összeszerelhető és nekem nagyon megbízhatónak is tűnik. Az eladó tartotta a 4 nap szállítást, és garancia is van ezekre a polcokra, így nem aggódom a minőségük miatt sem.